Badcape-met-naam

Badcape met naam 

De badcapes die wij verkopen zijn gemaakt van een heerlijk zachte badstof van 100 % katoen. De capes hebben een afmeting van 80 x 80 cm. En zijn ideaal om uw kleintje in te wikkelen na het badje of bij een bezoek aan bijvoorbeeld het zwembad. Ook ideaal bij gebruik tijdens het geven van de fles in een koudere omgeving of in de nachtelijke uren. Ze houden uw kleintje heerlijk warm. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren waar onder natuurlijk de baby kleuren roze en licht blauw.

Naam borduren 

De badcapes worden voorzien van de naam van uw kleintje. Wij borduren deze op de "muts" in een lettertype en kleur die u kunt aangeven in het keuzemenu bij het product. Hierdoor kunt u uw cape helemaal naar uw eigen smaak laten borduren. Eventueel is het mogelijk de cape naast de naam ook van de geboortedatum te laten voorzien, dit wordt vaak gedaan als de cape kado wordt gegeven, u vindt deze mogelijkheid bij de onderstaande producten.

Bezig met laden...

Al onze babyartikelen zijn fantastisch met elkaar te combineren, wij hebben deze ingekocht bij 1 leverancier. Hier door sluiten alle kleuren bij elkaar aan. Badcapes, handdoeken, mutsjes enzovoort. Allemaal uitgevoerd in uitstekende kwaliteit 100 procent katoen voor optimaal draag comfort. Wij hebben deze in de standaard baby kleuren ingekocht en deze aangevuld met enkele trend kleuren zoals donker blauw en mint. Deze kleuren zijn dan ook terug te vinden in onze labeldoekjes, tutpopjes, handdoeken, spuugdoekjes, slabjes, rompertjes enzovoort. Hier door is het mogelijk zelf bijvoorbeeld een kraam kado pakket samen te stellen de kleuren van de baby artikelen aan te laten sluiten bij de smaak van de ontvanger of bijvoorbeeld bij de kleuren van de babykamer voor een charmant eind resultaat. Een badcape met naam een betaalbaar, persoonlijk en heerlijk zacht kado.