Tutpopje met naam

Onze tutpopjes zijn van het merk Funnies. Deze zijn erg populair als kraamkado en worden over het algemeen enthousiast ontvangen door de kersverse ouders die super blij zijn met dit persoonlijke kado met naam van hun koter. Deze tutpopjes van fijne badstof of pluche worden geborduurd met de naam, in kleur en lettertype naar keuze. Deze kunt u in het invulveld bij het product aangeven.
 

Bezig met laden...

Knuffelvriendje

Het tutpopje met naam is voor menig kind het ultieme knuffelvriendje die overal mee na toe gaat en garant staat voor uren knuffelplezier en een gevoel van veiligheid. Wij horen regelmatig van onze klanten dat deze tutpopjes het vaste slaap "vriendje" van hun kind is geworden, en worden vaak ook voor nieuwe broertjes of zusjes besteld.

Tutpopje met naam.


VAKANTIE
In verband met ons vakantie rooster worden er in de periode van 2 augustus tot en met 20 augustus geen producten gedrukt, geplot of geborduurd.
Denk hierbij aan alle gepersonaliseerde artikelen zoals mutsjes, badcapes, romper, handdoeken, stickers enz

Alle bestellingen met producten die geborduurd moeten worden, die voor of op 2 augustus zijn geplaatst en betaald worden nog behandeld, bestellingen die na dit tijdstip worden geplaatst worden vanaf 20 augustus weer in behandeling genomen.
Bestellingen van “kant en klare” producten zonder borduringen en bedrukkingen zoals gehaakte mutsjes worden gewoon in behandeling genomen en verzonden.