Knuffel met naam 

Wij hebben een groot assortiment heerlijk zachte knuffels die kunnen worden voorzien van de naam van het kindje.Deze lieve knuffel vriendjes zijn leverbaar van 30 tot wel 80 cm! Bij modellen boven de 40 cm kan ook de geboortedatum op het shirtje worden geborduurd. De shirtjes zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en kan gekozen worden in het keuzemenu bij de knuffel. Ook hebben wij een serie knuffels met een schattig tuinbroekje, deze wordt voorzien van de naam van het kindje. Alle keuzes en gegevens zoals naam en geboortedatum kunt u bij de desbetreffende knuffel invullen, bij eventuele vragen horen wij het graag!
 
 
Bezig met laden...
visibility

Geboorteknuffel beer bruin 30 cm

10,95

visibility

Geboorteknuffel beer wit 30 cm

10,95

visibility

Geboorteknuffel beer vintage 30 cm

11,95

visibility

Geboorteknuffel beer met tuinbroek roze

13,95

visibility

Geboorteknuffel beer met tuinbroek blauw

13,95

visibility

Geboorteknuffel vos met tuinbroek

13,95

visibility

Geboorteknuffel koe met tuinbroek

13,95

visibility

Geboorteknuffel muis met tuinbroek

13,95

visibility

Geboorteknuffel Hond

16,95

visibility

Geboorteknuffel Koe

16,95

visibility

Geboorteknuffel muis

16,95

visibility

Geboorteknuffel schaap

16,95

Uniek kado 

Met deze knuffel heeft u een uniek kado in handen, wat door kersverse ouders over het algemeen enthousiast wordt ontvangen. Zeer persoonlijk, niet alleen leuk om te geven maar zeker leuk om te krijgen. Wij hebben de knuffels in vele uitvoeringen, van knuffelberen tot schaap, koe en olifant. Wij blijven het assortiment aanvullen met de allerliefste knuffelvriendjes, zo hebben wij een wisselend deel en een vast deel kuffels in de shop. Van groot tot klein voor een ieder wat wils. Doordat u zelf de keuzes kunt maken voor het kleurgebruik van de tekst en het truitje en ook zelf het lettertype kunt bepalen kunt u de knuffel geheel naar wens samenstellen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld rekening houden met kleurgebruik op kinderkamer of geboortekaartje van de ontvanger van het kado, zodat de knuffel een eyecather wordt in de babykamer.

Knuffel met naam of logo 

Onze knuffels worden niet alleen met naam geborduurd, wij hebben ze voor diverse bedrijven mogen borduren met het bedrijfslogo. Onze klanten in de agrarisch sector maken gebruik van onze knuffel koe en het schaap. Onze beer vertegenwoordigd een groot autobedrijf. Bent u op zoek naar een zeer knuffelige vertegenwoordiger voor uw bedrijf, een knuffel met naam of logo , neem gerust contact met ons op.